Charly Efe & Loren D ft. Panxo (ZOO) - ARA - Videoclip

 • Publicado el Hace 11 meses

  Charly Efe & Loren DCharly Efe & Loren D

  duración: 3:14

  Nou vídeo de l'últim disc de Charly Efe & Loren D "Dioses y Monstruos", aquest cop de la cançó "ARA" amb la col·laboració de Panxo (ZOO). Videoclip per El Hombre Viento.
  Nuevo video del último disco de Charly Efe & Loren D "Dioses y Monstruos", esta vez de la canción "ARA" con la colaboración de Panxo (ZOO). Videoclip por El Hombre Viento.
  Podeís tener el disco gratis en los links de abajo o colaborar y descargar el disco desde las principales plataformas digitales (iTunes, Spotify, PlayMusic, Amazon, CDBaby, etc...), gracias a todos.
  Descarga gratuita en HHGroups y VersosPerfectos:
  www.hhgroups.com/albumes/charly-efe-y-loren-d/dioses-y-monstruos-50600/
  versosperfectos.com/discos/charly-efe-loren-d-dioses-monstruos-2017
  Contratación: info@meskerock.com
  Síguenos en nuestras redes sociales:
  Twitter: @charlyefe1979 @lorende77
  Instagram: @charlyefe1979 @lorende77 @marearockmanagement
  Páginas de Facebook:
  facebook.com/Charly-Efe-395945603817502/
  facebook.com/lorende77/
  Facebook personales:
  facebook.com/carlessanchis.charlyefe
  facebook.com/djLoren
  Web: www.loren-d.com

  charly efe  loren d  panxo  zoo  charly  efe  loren  charli  charli f  posse  zooposse  vlc  valencia  benetusser  benimaclet  valencià  català  rap  hip  hop  hiphop  hip hop  rap en  pais  ara  dioses  monstruos  dioses y monstruos  en valencià  en català  musica  music  beat  instrumental  produce  prod  la raiz  chikos  maiz  atversaris  rock  

ectorrh
ectorrh

la que tienes

Hace 7 meses
Expresión Sin LÍmites
Expresión Sin LÍmites

VAYA PUTA BARBARIDAD DE TEMACOO

Hace 8 meses
versatil89
versatil89

Qué puto temazo os habéis marcado Charly. No sabía que rapearas en valenciano. Sin duda tendrías que hacerlo más, qué grande. Y Pancho no lo conocía y la verdad que me ha flipado. Así da gusto conocer a nuevos artistas joder.

Hace 9 meses
Martin Garrote
Martin Garrote

Poned subtítulos en catalán también o la letra en la descripción

Hace 10 meses
l. traver
l. traver

Flaaaaaamaaaaa🔥🔥🔥🔥

Hace 10 meses
Santi Torné
Santi Torné

Molt bona, gràcies per compartir aquest art tant necessari amb tots!

Hace 10 meses
Joan Crusells
Joan Crusells

Que bona!!!!!!!!!

Hace 10 meses
Kalo-Skills
Kalo-Skills

Molt be

Hace 10 meses
KARMA rap
KARMA rap

Dios panxo que grande eres y charly EFE desde rapvivoros no sabia de vosotros que grandes

Hace 10 meses
Adrian Serna
Adrian Serna

Que idioma es ese?

Hace 10 meses
Jhon alexander Fula
Jhon alexander Fula

LeRobb3 bro es el mismo catalan q cantaba el disop? Y de paso q.mas.idiomas hablan en.españa Euskadi , catalán ?...

Hace 9 meses
LeRobb3
LeRobb3

Valenciano, catalán de Valencia

Hace 10 meses
Alvaro Pin
Alvaro Pin

La próxima la haces en castellano hijo puta

Hace 10 meses
MP // fight music
MP // fight music

grande charly!!!

Hace 11 meses
pedro beceiro fernández
pedro beceiro fernández

Y mira que el charly en castellano no me molaba muxho y asi arrasa que da mieeedo

Hace 11 meses
Raul Fernandez Segura
Raul Fernandez Segura

🔥🔝🔝🔥

Hace 11 meses
Rap XXL
Rap XXL

buaaaaaaaah panxo, quina harmonia!!

Hace 11 meses
David Monné Sabaté
David Monné Sabaté

Lo maxím

Hace 2 meses
carles cs
carles cs

Al costat de ma casa i no vos vaig vore 😭😭

Hace 11 meses
Ferran Cortés Pérez
Ferran Cortés Pérez

Ara que ja no ens creiem joves ilusos, que no vam ser res més que carn i ossos. Dormir amb tu era escoltar el cor dels arbres, va ser obrir el teu cos i es va tancar el segle. Les tendes ja lluitant de bon matí, anar a vore a Panxo al carrer Valladolid. El sendrer ple de promeses d'una nit, les terrasses despertant-se, un mercat senzill. La fornera, el fuster, la rebeldia al ulls, ple de promeses en la pell aquell impuls de l'espèrit tan jove, anant-se pels meus porus, les Falles populars, la dolçaina, els pogos. Més trist que la vellea es vore que tot passa, i la memoria ens fustiga i ens arrassa. Disfresses a la plaça, a la comparça. Tu i jo, pensau, tampoc ho penses massa. Mai arrivares a eixes zones del meu cervell. Deixant còrrer els amors fins que arriven lluny. Et recorde lliure, em recordes viu. Ballàvem amb la Gossa, ploràvem amb Espriu. Tot ha passat de sobte i no hi ha pressa. El llit es un pou negre i la tempesta se'n va anar amb el fum, obri la finestra. Lo que vam ser no cap en este tema. Et recorde lliure, em recordes viu. Ballàvem amb la Gossa, ploràvem amb Espriu. Et recorde lliure, em recordes viu. Passa la vida i tots anem buscant un niu. Et recorde lliure, em recordes viu. Ballàvem amb la Gossa, ploràvem amb Espriu. Et recorde lliure, em recordes viu. Passa la vida i tots anem buscant un niu. Era real i era clandestí, era fantàstic, plaer prohibit. Carrerons que era ja no em sonen. Erem sacs de hormones, xiquets fent-se majors, projectes de persones. L'excusa com escut, el demà tinc examen, missatges inoportuns, llocs on ens miràvem. Primer contacte a l'ascensor, si els pisos parlaren. Nits que empalmàvem, cigarros i matinades. Jo ara no vull pensar, silenci com a trampa. Vam desfassar, vam fracassar... Vam matar els pares. I es que som fills d'aquell desastre emocional i vam fallar en lo bàsic que era que no ens fallàrem. Vestit de dona, Carles recitant al Kafka, el vers errant, la metàfora, el "tot s'ho gasta". Abans d'esta vellea claudicar a la por. Que queda de l'esforç? El temps ho devasta. Mira: Tanca el bar del barri al Califat. Ara hi ha un co-working, la llei del mercat. On estan els versos amb clau de les velles portes? On estaràs tu? On les dones mortes? Passa la vida i sobreviu la panderola. A la gola el verb cautiu, el martell i la vidriola. Passa la vida i tots anem buscant un niu. I on el dèbil sobreviu, el poeta escriu i vola. Et recorde lliure, em recordes viu. Ballàvem amb la Gossa, ploràvem amb Espriu. Et recorde lliure, em recordes viu. Passa la vida i tots anem buscant un niu. Et recorde lliure, em recordes viu. Ballàvem amb la Gossa, ploràvem amb Espriu. Et recorde lliure, em recordes viu. Passa la vida i tots anem buscant un niu. PD: Perdoneu les possibles errades.

Hace 11 meses
srmoriel
srmoriel

Gerard Marquina gracias

Hace 8 meses
Gerard Marquina
Gerard Marquina

srmoriel es "pensa-ho" no "pensau" en tot cas "pènsau" encara que es incorrecte

Hace 8 meses
srmoriel
srmoriel

Creo que he corregido alguno de los errores, es posible que aun queden. Ara que ja no ens creiem joves ilusos, que no vam ser res més que carn i ossos. Dormir amb tu era escoltar el cor dels arbres, vaig obrir el teu cos i es va tancar el segle. Les tendes ja lluitant de bon matí, anar a vore a Panxo al carrer Valladolid. El sendrer ple de promeses d'una nit, les terrasses despertant-se, un mercat senzill. La fornera, el fuster, la rebel·lia al ulls, ple de promeses a la pell d'aquell impuls de l'espèrit tan jove, anant-se pels meus porus, les Falles populars, la dolçaina, els pogos. Més trist que la vellea es vore que tot passa, i la memoria ens fustiga i ens arrassa. Disfresses a la plaça, la comparça. Tu i jo, pensa-ho, tampoc ho penses massa. Mai arrivares a eixes zones del meu cervell. Deixant còrrer els amors fins que arriven lluny. Et recorde lliure, em recordes viu. Ballàvem amb la Gossa, ploràvem amb Espriu. Tot ha passat de sobte i no hi ha pressa. El llit es un pou negre i la tempesta se'n va anar amb el fum, obri la finestra. Lo que vam ser no cap en este tema. Et recorde lliure, em recordes viu. Ballàvem amb la Gossa, ploràvem amb Espriu. Et recorde lliure, em recordes viu. Passa la vida i tots anem buscant un niu. Et recorde lliure, em recordes viu. Ballàvem amb la Gossa, ploràvem amb Espriu. Et recorde lliure, em recordes viu. Passa la vida i tots anem buscant un niu. Era real i era clandestí, era fantàstic, plaer prohibit. Carrerons que ara ja no em sonen. Erem sacs de hormones, xiquets fent-se majors, projectes de persones. L'excusa com escut, el demà tinc examen, missatges inoportuns, llocs on ens miràvem. Primer contacte a l'ascensor, si els pisos parlaren. Nits que empalmàvem, cigarros i matinades. Jo ara no vull pensar, silenci com a trampa. Vam desfassar, vam fracassar... Vam matar als pares. I es que som fills d'aquell desastre emocional i vam fallar en lo bàsic que era que no ens fallàrem. Vestit de dona, Carles recitant al Kafka, el vers errant, la metàfora, el "tot s'ho gasta". Abans d'esta vellea claudicar a la por. Que queda de l'esforç? El temps ho devasta. Mira, tanca el bar del barri al Califat. Ara hi ha un co-working, la llei del mercat. On estan els versos amb clau de les velles portes? On estaràs tu? On les hores mortes? Passa la vida i sobreviu la panderola. A la gola el verb cautiu, el martell i la vidriola. Passa la vida i tots anem buscant un niu. I on el dèbil sobreviu, el poeta escriu i vola. Et recorde lliure, em recordes viu. Ballàvem amb la Gossa, ploràvem amb Espriu. Et recorde lliure, em recordes viu. Passa la vida i tots anem buscant un niu. Et recorde lliure, em recordes viu. Ballàvem amb la Gossa, ploràvem amb Espriu. Et recorde lliure, em recordes viu. Passa la vida i tots anem buscant un niu.

Hace 9 meses
I WAS HERE
I WAS HERE

Ferran Cortés Pérez GRANDE!

Hace 10 meses
GlowConcepts
GlowConcepts

Molt potent

Hace 11 meses
Luni Tuns
Luni Tuns

Plagio: https://youtu.be/yrZR8IqI6DM

Hace 11 meses
manuel fernandez torres
manuel fernandez torres

brutal!

Hace 11 meses
Jorge
Jorge

Que fácil es cargarse una canción 😔

Hace 11 meses
Kalo-Skills
Kalo-Skills

Buen tema

Hace 11 meses
Randalf El Gris
Randalf El Gris

Buen trabajo .......tema con Don ki ya representando valencia ......

Hace 11 meses
Zhamen Seiko
Zhamen Seiko

El buen videoclip en Benimaclet. Molta força 💪

Hace 11 meses
Sand Fox
Sand Fox

Vaya cuatro grandes joder.

Hace 11 meses
angels saiz
angels saiz

Ese charly de la terra de larros de lalbufera valencianooooos arden las fallikas salaos

Hace 11 meses
Jey
Jey

Letra en Valenciano? Alguien sabe donde encontrarla?

Hace 11 meses
IngrownMink4
IngrownMink4

Gracias por los subtitulos. Y por la canción, claro ✌️

Hace 11 meses
Morote SCC
Morote SCC

Trabajazo por parte de todos, enormes -Morote

Hace 11 meses
Kilimino
Kilimino

Charly, genio.

Hace 11 meses
ACROS VSC
ACROS VSC

afull joder clar que si!

Hace 11 meses
Killah Vega TV
Killah Vega TV

muy guapo tios!

Hace 11 meses
Charly Efe & Loren D
Charly Efe & Loren D

Activados los Subtitulos con la traducción correcta!! Mil gracias a todos!!

Hace 11 meses
NGG
NGG

Duro man!

Hace 11 meses
vicfus13
vicfus13

Grande Carles

Hace 11 meses
Sandra A.
Sandra A.

Grandes!

Hace 11 meses
eliel kzorla
eliel kzorla

Uoooii respecta!!!!!! Gracias nomes per aixo sentim que catalans no estem sols

Hace 11 meses
Elultimoplanb.com (Canal Oficial)
Elultimoplanb.com (Canal Oficial)

🔥🔥🔥🔥

Hace 11 meses
Icaro QFG.
Icaro QFG.

Arte puro en una canción, y mejor en un simple videoclip, grandioso video, grandes son los cuatro Charly, Loren, Panxoo y Elhombreviento!!!

Hace 11 meses
H Perea
H Perea

Així sí

Hace 11 meses
Carles Lozano
Carles Lozano

Estamos transcribiéndolo con los subtítulos para los que no lo entendáis. Gracias.

Hace 11 meses
Ilegal Tiger
Ilegal Tiger

Se agradece, hay otros temas que también estaría de ptm que lo subtitularan

Hace 11 meses
Sociología Animal
Sociología Animal

Sou molt grans! Representant el barri, reviscolant les arrels i oferint referents propis als que hi venen darrere. ✊🏽👌🏽

Hace 11 meses
Jose Antonio Novella
Jose Antonio Novella

Passa la vida i tots anem buscant un niu. 😶👌

Hace 11 meses
mohten
mohten

Subtitulos 🤘

Hace 11 meses

A continuación

ZOO - Tempestes venen del sud DISC COMPLET

39:03

Loneliness

12:30

Loneliness

Kurzgesagt – In a Nutshell

Vistas 5 946 493

Charly Efe & Loren D - 10 - La vi Ft. El Cifu - Videoclip

03:21

ZOO - 02 EL CAP PER AVALL | VIDEOCLIP OFICIAL

05:23

AUXILI - Tresors (àlbum complet) 2018

38:41