[FULL] LAZADA 11.11 SUPER SHOW 2019 | #MYLazada1111

  • Publicado el Hace un mes

    TV3MALAYSIA OfficialTV3MALAYSIA Official

    duración: 3:31:11

    LAZADA 11.11 SUPER SHOW kembali lagi! Pastinya semua sudah tidak sabar mahu menyambar tawaran hebat yang disediakan. Lapan sesi ‘Voucher Rain’ memberi anda peluang mendapatkan baucer Lazada serta beberapa jenama khusus bernilai sehingga RM1,000!
    Jangan ketinggalan juga persembahan istimewa daripada artis ternama tanah air termasuk Hael Husaini, Hujan, Ayda Jebat, K-Clique, Siti Nordiana, Man Bai, Naim Daniel, Andi Bernadee, Haqiem Rusli, Ismail Izzani dan antarabangsa, Cinta Laura Kiehl serta kumpulan K-pop, Apink.
    #mylazada1111
    #ilove1111lazada
    #lazadabiggestonedaysale

Tee Chi Hao
Tee Chi Hao

Kenapa lazada tidak boleh membuat payment di seven eleven lagi? Bosan la

Hace 5 días
ferlis liss
ferlis liss

First time tgok Apink ni..Terus minat do tatau kenapa

Hace 14 días
under the sky
under the sky

Apink Apink Apink 😂🎈

Hace 15 días
Jaka Firmansyah
Jaka Firmansyah

Hahaha 🤣🤣🤣 Malaysia.. Ternyata hari gini masih demam K-Pop..pemuja plastik... Suara cempreng cuma goyang kiri kanan aja...

Hace 22 días
dians
dians

Asyik datang sini nak layan k clique n mambai je. Sekian.

Hace 23 días
heyitsme Karmila
heyitsme Karmila

Pandainya andi

Hace 23 días
DhiaJureen HY
DhiaJureen HY

Nak repeat tgk #sophialiana #defam rap je @1:57:00

Hace 25 días
aldi johan
aldi johan

Lazada saya beli celana di toko mejiku dan celana yh salah ukuran ketika saya hendak mengembalikan barang return-nya di tolak oleh pihak toko.lalu saya harus bagaimana?jangan buat pelanggan kecewa karena saya sudah sering belanja dilazada dan sudah nyaman jangan sampai saya pindah ke online shop lain. Mohon bantuannya 🙏

Hace 25 días
Kim Qira
Kim Qira

I watch for Seanlje and Apink ❤

Hace 25 días
Elhari sumsel
Elhari sumsel

Hapus aja uninstal aja lazada,pengiriman g sesuai harapan janji 4 hari sekarang sudah satu bulan lebih blm Ter kirim,..... Layanan tidak memuaskan

Hace 25 días
dantes peek
dantes peek

apa bende show ni wei.. malaysia ku.. adoi..

Hace 26 días
Ragnar Þórhallsson
Ragnar Þórhallsson

Faak 👍👍👍👍 kereeen bgt 6:15 - 9:53

Hace 26 días
Nazri kadri
Nazri kadri

HOJAN KUKUBIMA EXTRAJOSSS ASHIAPPPPPPP

Hace 26 días
Natasha Scarlet
Natasha Scarlet

1 hour 50 mins for Zizi and Sofia battle. They make my day...

Hace 27 días
Aby Natasha
Aby Natasha

Lazada ni show die dah ok dah.. Tak payah lah nak buat kat tv3.. Patutnye lagi best buat kat astro lagi baik.. Camera pon ok..

Hace 27 días
Halimatul Aisyah
Halimatul Aisyah

Terbaik zizi

Hace 28 días
LE Channel
LE Channel

Apink 😍😍

Hace 28 días
Hamizzh138 Hamizhhh
Hamizzh138 Hamizhhh

Aq bukak nii aq nk tgokkk k klicue jee!!!

Hace 28 días
Hafiz Yaakob
Hafiz Yaakob

Terbaik persembahan K-Clique 👏👏👏👍

Hace 28 días
Danny Haikal
Danny Haikal

Sophia liana and zizi kirana i love youu guyss

Hace 28 días
Zidan al-akif
Zidan al-akif

Bomi❤️

Hace 28 días
Zidan al-akif
Zidan al-akif

Gua kesini karna apink

Hace 28 días
mohd shazzwan
mohd shazzwan

Dtg sini tgok band indie heheh HUJAN❤️

Hace 29 días
belle
belle

please invite stray kids tahun depan. nak tunggu jyp bawak jisung balik kampung memang lama 😤

Hace 29 días
DOUGLAS MERAYANG ANAK GEORGE MALANG / BTU
DOUGLAS MERAYANG ANAK GEORGE MALANG / BTU

teruk btul cameraman...mbik shoot..so bad, nk tgk pusing kiri knan tgk...mcm budak bru bljr..

Hace 29 días
Anna Fairly
Anna Fairly

hahaha lagu Haa Tepok...siap ada dari Sibu, Sarawak...my town....yeahh mimpi....x lupa juga Apink Mr.Chu...love it

Hace 29 días
Juliana BtsNaeun2002
Juliana BtsNaeun2002

Apink is the best kpop girl group😁😊#ApinkPandaFIGHTINGFOREVER

Hace 29 días
mohd azmir
mohd azmir

Aku datang sini sebab Man Bai je..

Hace 29 días
Lee Sze Hui
Lee Sze Hui

Kclique ❤

Hace 29 días
nasy nas
nasy nas

Aku dtg sini sebab k-clique je.. Gooooo K-Clique!!!!!

Hace 29 días
Ali 891227
Ali 891227

Elok Bomi buat demo kick peha Haziq mcm dlm running man tuu...hahahaha...Eunji muka jgn Macho sgt yerk..

Hace un mes
Raizo 7
Raizo 7

Zaman makin maju,buat duit hnya baca artikel 1)Download app cashzine 2)Register no hp/email 3)Masukkan kod ini 1480987 dan anda dapat 8 000 coint dr kod trsebut 4)Baca artikel dlm app ni & scroll jer anda akan dapat 50 coint 5)Boleh keluarkn duit jika ckup coint. 10 000 coint=rm1 300 000 coint=rm30 500 000 coint=rm50 1 000 000 coint=rm100 5 000 000coint=rm500 6)App ni tak tipu, saya dah keluarkan RM120 ringgit. Boleh pergi tengok dekat ig saye f.nadhir kalau tak percaya

Hace un mes
Wan Naim
Wan Naim

Asal aku perati fans Kpop dlm ni ramai perempuan chubby2 je eh ? 🤭

Hace un mes
MNR Virus
MNR Virus

98% komen nak tgok Apink 2% persembahan artis Malaysia

Hace un mes
jackass69boomz
jackass69boomz

Man baiiiii!!! alhamdullilah. harap sdh sihat.hot zaman akak darjah rendah lagi

Hace un mes
Hamizan channel
Hamizan channel

datang sini sbb nk tngok hujan je 🤘🏻 #raingers

Hace un mes
atikah areza
atikah areza

Siti Nordiana ❤️❤️❤️ the only one yg bertudung 😘

Hace un mes
chill man
chill man

Apink❤️

Hace un mes
Sebastian Ovett
Sebastian Ovett

Aku dtg sini sbb hujan dn aida jebat.. yg lain out..

Hace un mes
Sebastian Ovett
Sebastian Ovett

Aku suka minit ke 2:18:40 .. mcm awek aku atas katil lah... Huehuehue

Hace un mes

A continuación

[FULL] LAZADA 11.11 SUPER SHOW 2019 | #MYLazada1111

3:31:11

NOAH - TOPENG LIVE AT LAZADA

3:47

THE BEST COUPLE ON YOUTUBE (MR & MRS)

25:04

THE BEST COUPLE ON YOUTUBE (MR & MRS)

Miniminter

Vistas 1 974 409

LAZADA GRAND SHOW 12 12 LIVE 2019

1:27:47

LAZADA AYUKO NA - 10 MYSTERY BOX

14:44

Yuk, Intip Gudang Lazada!

3:45

Yuk, Intip Gudang Lazada!

CNBC Indonesia

Vistas 884

How To Sell In Lazada Philippines

58:57

FIRST TIME IN LAZADA MAG ORDER

9:49

FIRST TIME IN LAZADA MAG ORDER

MYLES LIFE

Vistas 199

CHUPITO CADA VEZ QUE DIGO "MONO DE TI"

12:05

CHUPITO CADA VEZ QUE DIGO "MONO DE TI"

Jorge Cremades

Vistas 176 720

Final Internacional 2019 | Red Bull Batalla de los Gallos

4:0:34

Final Internacional 2019 | Red Bull Batalla de los Gallos

Red Bull Batalla De Los Gallos

Vistas 14 141 904

MAKING OFF "YOYO" | Marina Yers

12:24

MAKING OFF "YOYO" | Marina Yers

Marina Yers

Vistas 226 115

Predicciones y Profecías 2020

11:30

Predicciones y Profecías 2020

Mundo Desconocido

Vistas 110 458