[LIVE] Mentor Milenia 2019 | Minggu 6

  • Publicado el Hace 19 días

    TV3MALAYSIA OfficialTV3MALAYSIA Official

    duración: 2:35:10

    Selepas seminggu berehat, para protege pastinya sudah tidak sabar kembali ke gelanggang Mentor Milenia. Meskipun tanpa rakan seperjuangan Remy Manaf yang tersingkir dua minggu lepas.
    Apex Tajudin, juara mingguan pada episod lalu, harus mengekalkan prestasinya jika mahu menepis saingan dari Sharee Lopes, Ryan Que, Rika Riana dan Arayn Malek. Buat Aedy Kama, ’it’s do or die’ jika tidak mahu sekali lagi berdepan dengan eliminasi.
    Pastikan anda saksikan pertarungan mereka secara langsung pada hari Ahad, 17 November 2019, 9 malam di ESfilms TV3Malaysia.
    Akim - Sharee Lopes, Ryan Que
    Black - Bulan (aka Sean Asyraf), Aedy Kama
    Ernie Zakri - Daus Husny, Yazrul Arrep
    Hazama - Arayn Malek, Apex Tajudin
    Stacy - Rika Riana
    Jemputan Khas Minggu Ini: Sufian Suhaimi
    #mentormilenia2019
    ---
    Tonton episod penuh di:
    www.tonton.com.my
    Langgan ESfilms kami:
    ► TV3: bit.ly/2u3wcJV
    ► TV9: bit.ly/2ML14If
    ► DS: bit.ly/2KuVyXd
    Ikuti Instagram kami:
    ► TV3: instagram.com/tv3malaysia/
    ► TV9: instagram.com/tv9malaysia/
    ► DS: instagram.com/dramasangat/
    ► ST: instagram.com/senangterhibur/

mohd zahidfullah abd razak
mohd zahidfullah abd razak

Apex ramai penyokong sebab peminat tak boleh nak move on dengan lagu Tiara..

Hace 3 días
L
L

Yg pengacara blkg ni...mcm xda fungsi..xbest..xda org len ka...

Hace 6 días
faida nadia
faida nadia

Practice bulan mcm nk cekik2 org je 😂

Hace 9 días
Zick Yazick
Zick Yazick

Artis lain dah tak da ke kat mlysia ni..asyik mentor samaaaaa..jer..

Hace 12 días
ThE mOrTaL KoMbAt
ThE mOrTaL KoMbAt

Puihh pegi la black dari dulu lagi protege die tak jadi apa pun..yang die tak pilih tu yang jadi terkenal sekarang...pilih lagu ntah pape mengajar pun bukan nak semangat nak protege lagi down kan adelah

Hace 13 días
Mizz Aniz
Mizz Aniz

Bulan ngan Aedy suara sdap dbndingkn dgn yg lain2 tu..

Hace 14 días
Hasiib Harun
Hasiib Harun

Sore bulan halus.. X sedap.

Hace 14 días
pink tira
pink tira

Bgi rika lagu dinda ku tak bisa

Hace 14 días
Hazlina Md. Haron
Hazlina Md. Haron

Bersungguh si aedy nangis😂

Hace 14 días
angsahijau angsa
angsahijau angsa

Ambik tok ram la gnti ultimet..black pliss la jd mntor yg bagus..

Hace 14 días
Norafika Yong
Norafika Yong

Kak lina mntul🤭❤

Hace 15 días
Muhamad Asyraf
Muhamad Asyraf

Bagi pendapat aku lah suara arayn lagi power dari Apex tapi tu lah kene pejam mata baru feel... Tu pendapat aku. Don't give up arayn.... baiki tau bila berada dipentas tu..

Hace 15 días
rayzel nuqman
rayzel nuqman

Ambik FIQ HALIM JADI MENTOR TAHUN DEPAN

Hace 15 días
Siti Siti
Siti Siti

Comel bini apex

Hace 15 días
nice person
nice person

tukar la pengacara lain tahun depan yg lebih beretika dn bertamadun. hahaa

Hace 16 días
Azimah Hamja
Azimah Hamja

😅

Hace 16 días
Nor Ain
Nor Ain

Aku rasa black ni mmg dah surrender awal2 sbb dia tahu dia tkkn ke final , jd ajar hangat2 tahi ayam ..

Hace 16 días
suka suki
suka suki

Knpa x hafiz af jd mentor?

Hace 16 días
Fir Us
Fir Us

Mmg ptt black out awl

Hace 16 días
Puteri Eliani
Puteri Eliani

Suka tengok mentor sebab Ernie, Stacy, Kak Lina tapi rasa macam terlampau dah diplanned. Memang nak buatkan Apex jadi juara.

Hace 17 días
Wak Mustar
Wak Mustar

Dalam byk2 mentor nmpak black ngan protege dia x berapa nk ngam. Si black siap nk merajuk bagai ngan protege dia.. Lawak sia... Haha

Hace 17 días
kecik mm93
kecik mm93

TOLING TUNJUKKAN MARKAH JURI DAN MARKAH ONLINE !!!!!

Hace 17 días
Jariahali Jaa
Jariahali Jaa

Baby pian terusss..hahaha!!!!😆😆😆😆

Hace 17 días
Makko Hijo
Makko Hijo

meluat pula aku tengok host perempuan tu..

Hace 17 días
cik wan
cik wan

Aku x kisah korang nk ckp pasai juri ke mentor ke atau protoge yg lain sbb aku ttp support Ryan Que!!!! All the best Que 💪👍

Hace 17 días
Lyna Malaiqa
Lyna Malaiqa

aku rase aedy kama ni mcm sesuai je kalau diganding kan dgn rika riana....secocok sgt...

Hace 17 días
Ahmad Firdaus
Ahmad Firdaus

Saya tengok Ernie zakri Hazama Akim Stacy Black

Hace 17 días
lyan 05
lyan 05

Maaf just nak bagi cadangan penambahbaikkan..harap mentor buat markah undian 20% je, lagi 80% markah juri baru adil.kesian kat protege yg perform bagus tapi kedudukan bawah sebab markah undian sikit 😅

Hace 17 días
wany nur
wany nur

Nmpk sgt bulan x bsungguh msa battle.xpe.its ok kat luar peluang lg bsr.u have talent.👍👍.jdikan mentor batu loncatan utk bjaya .lihat sja haqiem rusli bjaya skrg .even xtrpilih dimntor.

Hace 17 días
mina_min raisa
mina_min raisa

Altimet macam x sesuai je untuk juri tetap. Komen kurang membantu protege. Mohon tv3 ambik juri yg boleh bg komen jujur n mendidik.

Hace 17 días
Marlis Md Udin
Marlis Md Udin

Gedik sgguh la kak lina popong... meluat....!!!!😒😒😒

Hace 17 días
Moh. Sufyan
Moh. Sufyan

bosan nye nyanyian dan suara sebab habis pertandingan balik rumah menggemuk juga..hmm apex je best

Hace 17 días
Nurhikmah Zamani
Nurhikmah Zamani

Apex tu bila nk nyanyi lagu modern ? Asyik lagu lama ja .. xmencabar langsung😧

Hace 18 días
Fatin Farah Syazana Md Noor
Fatin Farah Syazana Md Noor

Lagu lama la mncabar..ssh nk bwk..lagu skrg bbnu pn bleh bwk

Hace 13 días
Nurhikmah Zamani
Nurhikmah Zamani

Ala baru sekali nyanyi lagu modern .. entah minggu nie lagu lama apalg dya nk perform 😂 #noSentapOK

Hace 17 días
Nurul Sakinah Mohd Ali
Nurul Sakinah Mohd Ali

Nurhikmah Zamani lagu Sejati yang dia nyanyi haritu lagu Faizal Tahir bukan lagu moden ke

Hace 17 días
Aina Madia
Aina Madia

Cer tnya black dia org mna..agak2 mgku x org baling kedah...blagak dia skrg ni

Hace 18 días
Mastura Mokhtar
Mastura Mokhtar

kenapa tak paparkan markah dari juri dgn undian online...baru boleh tengok siapa bagus dari perspektif juri... kenapa perlu dirahsiakan?

Hace 18 días
My Dy
My Dy

Tu lah pasal... Hm

Hace 17 días
sweettalker -
sweettalker -

Next year tak payah amik Black. Busy sangat bengkel la apa la. Dah diberi tanggungjawab, laksanakan. Bukan marah2.

Hace 18 días
Genkie
Genkie

Mggu ni urutan mentor siapa tau ..

Hace 18 días
zieyzul shaari
zieyzul shaari

Black agak keterlaluan. Protoge dia ade bakat nanyian cuma dia tak pandai nk guide. Menyampah akuu tngok si black ni

Hace 18 días
Siti Faridah
Siti Faridah

Protege ada bakat tp syg dpt mentor yg agak confident..last2 protege yg merana..apa2 pn Aedy Kama teruskan perjuangan dlm Mentor..💪💪

Hace 18 días
Danish H
Danish H

🙄 bosannye mentor kali ni...

Hace 18 días

A continuación

[LIVE] Mentor Milenia 2019 | Minggu 8

2:27:38

[LIVE] Mentor Milenia 2019 | Minggu 8

TV3MALAYSIA Official

Vistas 249

[LIVE] Mentor Milenia 2019 | Minggu 7

2:28:20

[LIVE] Mentor Milenia 2019 | Minggu 7

TV3MALAYSIA Official

Vistas 273

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 6

2:25:25

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 6

TV9MALAYSIA Official

Vistas 216

What's Wrong With This Donut?

16:34

Billie Eilish - xanny

4:26

Billie Eilish - xanny

BillieEilishVEVO

Vistas 13 903 141

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 8

2:17:14

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 8

TV9MALAYSIA Official

Vistas 108

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 7

2:18:17

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 7

TV9MALAYSIA Official

Vistas 199

[LIVE] Mentor Milenia 2019 | Minggu 6

2:35:10

[LIVE] Mentor Milenia 2019 | Minggu 6

TV3MALAYSIA Official

Vistas 271

One Easy Way To Find A Mentor

2:06

One Easy Way To Find A Mentor

The Official Steve Harvey

Vistas 33

[LIVE] Mentor Milenia 2019 | Minggu 5

2:28:24

[LIVE] Mentor Milenia 2019 | Minggu 5

TV3MALAYSIA Official

Vistas 414

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 5

1:59:28

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 5

TV9MALAYSIA Official

Vistas 264

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 4

1:54:05

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 4

TV9MALAYSIA Official

Vistas 223

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 1

2:01:19

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 1

TV9MALAYSIA Official

Vistas 556

What does it mean to be a mentor?

1:44

[LIVE] Mentor Milenia 2019 | Minggu 4

2:32:20

[LIVE] Mentor Milenia 2019 | Minggu 4

TV3MALAYSIA Official

Vistas 408

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 3

1:57:22

[FULL] Mentor Milenia 2019 | Minggu 3

TV9MALAYSIA Official

Vistas 345

LA EMPRESA NO QUIERE QUE SEPAN ESTO...

37:45

LA EMPRESA NO QUIERE QUE SEPAN ESTO...

Juan De Dios Pantoja

Vistas 8 575 039

LA CASA DE FATEMA

8:26

LA CASA DE FATEMA

Hamza Zaidi

Vistas 320 450